6.5.2011

Mummo

Kävin tänään mummon luona ruokailemassa ja keskustelemassa elämää syvemmistä asioista. Mummot ovat aivan liian aliarvostettu mielenterveydenhoitovara. Parin tunnin purpatuksen jälkeen asiat loksahtelevat omiin mittasuhteisiinsa, mieli on keveä ja olo rauhallinen. Mummo kertoo aina tarinoita elämästään ja Kuopiosta, jossa hän on tehnyt työuransa, ja nähnyt siinä sivussa kaikenlaista. Mummo sanoo, niin kuin asiat ovat. Ja tekee vielä ihanaa, konstailematonta ruokaa! Sitä syödessä tulee turvallinen olo. Ja täysi, mutta se ei liene yllätys kenellekään mummo-sukupolven luona kyläilleelle :)



Siskolle tehdystä kietaisumekosta piti vähän lyhentää helmaa. Leikatusta osasta näpräilin tuommoisen kukkasen koristeeksi paitaan tai vaikka kampaukseen. Koruneulaa ei ollut kotosalla, niin ompelin taakse ihan hakaneulan kiinni -eihän se sieltä onneksi kenellekään näy. Toivotaan että pysyy kiinni vaan hyvin! Helmaa jäi vielä jäljelle, voisin sommitella itelle saman tyyppisen, sen verran aurinkoinen siitä tuli.

Ai niin, postista tulla pätkähti tuo tutkintotodistuskin, eli nyt olen virallisesti diplomi-insinööri. Tuntuu hyvältä. Joskus kylläkin huomaan ajattelevani, että kerkesinpäs valmistua, ennen kuin NE huomasivat minun olevan siellä. Vähän niinkuin salaa :) Vaikka opiskelu on tuntunut välillä kivireen vetämiseltä, niin tähän sitä on vaan tultu. Työnhaku on nyt kiivaasti päällä... vaikkakin totuuden nimissä tuntuu siltä, etten ole työtön, palkaton vain.

Otin nimittäin Cosmopolitanin vinkistä vaarin, ja aloin valmistella astetta ammatillisempaan blogiini (http://www.viherpesua.blogspot.com/) haastattelusarjaa ympäristövastuuasioista. Olen kutsunut itteni juttelemaan asioista erilaista näkökulmaa edustavien tahojen kanssa, ja parhaillaan haastattelujen jatkuessakin kirjoittelen juttutuokioista blogimuotoisia kirjoituksia. Tämä on ollut jo tähän mennessä hurjan antoisaa ja mielenkiintoista! Ihmiset suostuvat haastateltaviksi oikein mielellään, ainakin tähän mennessä! Hommaa siis riittää, mikä on hyvä asia, ettei pääse jumahtamaan kotiin. Eikä sitä tiedä, mitä tästä vielä poikii. Elämää suurempia ideoita vaikka.

Perinteisesti viikonlopun tehobiisi näin perjantai-iltapäivän kunniaksi. Tänään vuorossa iki-ihanan Elviksen I can´t help falling in love with you http://www.youtube.com/watch?v=Po5wrJ8TujM.

Rakkautta viikonloppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti