5.5.2011

Smells like teen spirit

...Ja kirjaimellisesti. Kävin tänään kiertelemässä Taitaja2011-kisoissa Kuopiohallilla. Kaikesta mielenkiintoisuudesta huolimatta yksi asia painui lähtemättömästi mieleen. Kun tuhansia teineä pakkautuu samaan tilaan, nenää kutittavilta hajuhaitoilta ei voi välttyä. Siis deodorantti on keksitty, use it! Ja henkilökohtainen hygienia...uuh, ei se suihkussa käynti oletettavasti NIIN kamalasti vaadi!

Siitä huolimatta, olin kisoissa ihan innoissani. Miten taitavia nuoria! Erityisesti tykkäsin kampaamo-osastosta (finalistit tekivät gaala-kampauksia), kondiittoreista ja ravintolakokki-osastosta, jossa oli menossa fine diningit. Ystävällinen työntekijä tuli meille selittämään mitä tapahtuu, ja mitkä ovat pääraaka-aineet. Siinä kyytönkylkeä, raparperimousseja ja valkosuklaasorbetteja katsellessa tuli vesi kielelle ja maha muisti yhtä-äkkiä, että lounasaika oli jo ollut jo mennyt. Onneksi oltiin siinä vaiheessa kierrelty jo muuallakin, että alettiin suuntailla paremmille lounasseuduille.

Harmittaa ihan kamalasti, ettei kamera ollut mukana. Olisi saanut tosi inspiroivia kuvia! Ollaan alettu Murun kanssa tosimielellä pohtia pokkarin ostoa kaveriksi digijärkkärille, sitä kun olisi huomattavasti mukavampi kantaa mukana ja kuvia tulisi tosiaan otettua muutenkin. Digijärkkäri palvelee parhaiten, kun sen ottaa varta vasten johonkin tapahtumaan yms mukaan, mutta spontaania kuvausta sillä tulee harrastettua ihan liian vähän.

Ja hei loppuun vielä ilouutisia valmistujaismekosta! Hoviompelijan blogista näkyy edistysmisaskelia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti