3.5.2011

Lenkille, ihmiset!

Pakko kirjoittaa nyt lenkkeilyntuskassa. Olen ollut flunssassa jo yli viikon, ja kamala hakkaava yskä on vielä jäljellä. Aloin jo olla kohtuuhyvässä juoksukunnossa keväällä, niin nyt ärsyttää tämmöinen pakkotauko urheilussa. Ei ole voinut joogatakaan, kun päässä on ollut niin paljon painetta. Yök! Näin ollen siis pääpuoli alkaa hajoilla, mutta huomenna (näin olen päättänyt) asiaan tulee muutos ja lähden maratonikaverin kanssa kokeilemaan hölkkäilyä (itseasiassa lunttasin jo eilen vähän. Vain ihan vähän kotoota Vänärin ympäri. Ja jos sitä ei suunnitellut, niin eihän sitä lasketa?)

Nyt sitten tässä juoksunnälkäisessä olotilassa satuin vahingossa katsomaan hetken Tiina Jylhän kauneusklinikka-ohjelmaa. Ja aloinkin sitten kesken jumppapalloilun yökkiä niille pistoskuville. Yök ja yök! Kauniita ihmisiä (no, ainakin ennen niitä toimenpiteitä...), ja vieläpä nuoria! Ja "mun pitää päästä tästä eroon" ja "lisätä vähän täytettä tuonne". Hrr... Lenkille ihmiset, jos jostain haluaa eroon! Ja ehkä jotain rotia siihen sokerioravanpyörään. Helpommin sanottu kuin tehty? Niinpä niin. Aina samat (teko)syyt. No ei siitä sen enempää, en ole expertti näissä asioissa (tsekkaa facebookista vaikka FlowDiet, niin alkaa experttejä löytyä :) ).

Sen Marjoja ja maskaraa-kirjan luettuani päätin, että alan kartoittaa itselleni sopivia luomukosmetiikkatuotteita, kun nykyiset parabeenipurnukat alkavat tyhjentyä. Ensimmäinen tosihetki koitti tänään, kun deodorantti loppui. Eikun vaan kaupoille. Haahuilun, nuuskimisen ja aivastelun jälkeen eräs ystävällinen myyjä auttoi minua asiantuntevilla neuvoillaan ("luin juuri eräästä naistenlehdestä, että testivoittaja oli..."). Usko naistenlehtiin on yksi asia, ja yksi asia on se markkinoinnin fakta, että mikä tahansa tieto jostain tuotteesta on parempi, kuin ei mitään tietoa. Niimpä päädyin ottamaan kokeiluun Green Peoplen deodorantin. Saa nähdä kuinka käy (ja toivon totisesti, että hyvin!).

Seuraava tulikoe lienee tarpeeksi täyteläisen kasvovoiteen löytäminen. Tällä hetkellä käytän apteekin Ceralania, jota olen lutrannut naamaan jo vuosia. Ihoni on määrätietoinen: lukuisista suostutteluista huolimatta mikään muu ei ole kelvannut. Jos siis tiedätte vinkata luomukasvovoiteita, niin antaa tulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti