15.4.2011

Ja sehän on perjantai

Jokainen varmaan tietää sen tunteen joskus, kun seinä meinaa nousta vastaan jokaisella suunnalla, minne sitten meinaakaan kääntyä. Tässä on ollut jonkin aikaa semmoisia maanantai-perjantai-viikkoja, että kohta vaan aina huomaa olevan viikonlopun. Ja sama alusta. Ja ettei mikään vaan muutu.

Sehän tietysti ei ole totta, kun tarkemmin ajattelee. Oonhan valmistunut. Oonhan saanut kiinnostavia työtarjouksia. Lyhytaikaisia ja vähän pidempiaikaisia. Katsotaan miten niiden käy, edellä mainittu ainakin kiinnostaisi ihan tosi paljon :) Olen myös ommellut monta vaatetta siskokullalle, ja kärsinyt nahoissani monta takaiskua (en puhu nyt mistään itsepuolustuslajista). Välillä menee hermot, aaargh. Mutta sitten onneksi tulee aina pieniä pilkahduksia, joiden avulla muistaa, ettei sitä nyt niin jumissa ehkä olekaan.

Kävin tänään keskustelua sinänsä rohkaisevan tahon kanssa. Tämän keskustelun anti oli se, ettei aina tarvii suorittaa, ettei aina tarvii pystyä enempään ja että saa olla väsynyt ja pettynyt, mutta ei auta jäädä lammikkoon makaamaankaan. Pitää saada ajatukset virkeiksi :) Eikä asiat nyt niin huonosti koskaan ole, etteikö ne voisi huonomminkin olla. (Tosin tätä vaihtoehtoa jälkimmäiseltä kannalta ei kannata ehkä liikaa miettiä.)

Nyt siis voi vaan ajatella, että pitää tehdä jotain ja niin hyvin kun taitaa. Sitte lopulle ei voi mitään. Se vaan on niin, että nyt sattuu tämmösiä asioita elämässä, ja toisen kerran sitten muunlaisia asioita.

Viikonlopun tehobiisiksi valitsin seuraavan: http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0

Perjantaista viikonloppua, palailen vähän iloisempana taas asialle seuraavan kerran! Otin hyviä kuvia keväänkeltaisesta kietaisumekosta, jota teen parhaillaan systerille. Pelkästään jo väristä tulee hyvälle mielelle, toivottavasti se mekkokin onnistuu hyvin :) Oli tänään kyllä taas tehokas olo, kun mallasin mammalookia tunkemalla topin alle tissi- ja mahaboostia tyynyistä, vääntelin keltaista mekkoa päällä ja radiosta kuulu just banana boat song. Repesin sitten kyllä siinä vaiheessa aika totaalisesti :D Että ei niin synkkää ehkä kuitenkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti