11.4.2011

Rokkipaita


Tänään hurjistelin Murulle t-paidan ompelukoneella. Muru löysi Espanjan reissulta t-paidan, jonka muotoon tykästyi kovasti. Ollaan yritetty löytää samantyyppistä täältä kotosuomesta, mutta eipähän ole tunnut vastaan. Ostin sitten palan hauskaa ei-ihan-perus-mustaa trikoota ja aloin surautella. Hienohan siitä tuli ekaksi miesten paidaksi, mitä olen ikinä tehnyt, vaikka itse sanonkin. Muru poseerasi ja antoi luvan laittaa kuvia.

Nyt on ollut muutenkin aivan hulvaton DIY-vaihe päällä. Oon ommellut kevätvaatteita itselle ja äitiysvaatteita siskolle. Sain viimeisimmän tunikan tänään postiin kohti pääkaupunkiseutua, ja aloin jo vähän suunnitella uutta... Laitan kuvia vaatteista sitä mukaa kun käytän niitä :)




Sitten loppuun ihan pienen pieniä kuvia viikonlopun synttärisankarista. Muistin alkaa haluta blogikuvia puoli neljän aikaan aamuyöllä, aina yhtä hyvä idea neljän tunnin raivokkaan tanssimisen jälkeen :D Pääasia oli kuitenkin, että vieraat olivat ihania, leikit hauskoja (mutta eivät kyllä yhtä hauskoja kuin pikkulikkana!), suklaakakut hyviä, lahjat parhaimmistoa ja hopeakorkkarit sekä carrie-hame saivat ulkoilla pitkästä aikaa! Armaksessa oli kyllä aivan loistavan hyvät bileet, eikä sitten jälkeen päin harmittanut kovastikaan vaivihkaa kohoamaan päässyt pääsymaksu. Hmh, mutta se siitä. Bändi oli paikallaan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti