14.4.2011

Tykkää...ei tykkää....tykkää...

Kävin tiistaina kampaajalla Mini Ladyssa, jossa Miia taas taituroi hiukseni uuteen nousuun. Oma blondi kun meinaa melko rivakkaa tahtia puskea juuresta, niin pitäähän kutreja huoltaa. Nyt laitettiin astettaa jämäkämpää ruskeaa, toivottavasti pysyy jo paremmin! Vaalean päälle laitettuna eka kerta kun saattaa kuulemma ja näemmä vähän liukua pois ekan kuherruskuuden kuluessa. Ruskea on silti rakkauteni vielä, mutta...


Olin Petosella jo melkein puoli tuntia ennen varsinaista aikaa, ja muistelin viime kerralta lähellä sijaitsevan Pyörön kirpparin. No, tehokkaasti vaan penkomaan (yllättävän hyvä kirppari muuten, ei pidä antaa ensi silmäisyn hämätä). Kiertelin pöytiä, ja hätäpäissäni olin jo poislähdössä, kun kuvan mekkonen sattui silmiini. Ihastuin malliin, joten ostin sovittamatta. Ainut murheenkryyni on tuo tumma kuosi. En osaa päättää tykkäänkö siitä yhtään vai siedettävissä määrin. Aika tumma näin kevääksi, toisaalta siinä on pieniä violetteja neliöitä (,jotka ei kyllä kuvassa oikein näy), joista jotenkin tykkään oudosti. Annan siis mekolle mahdollisuuden.


Ajattelin hyödyntää mekkoa ainakin kaavamuokkailuissa, voinhan aina samalla mallilla ommella itelleni hiukan iloisemman värisen näin kevääksi ja kesäksi. Itse asiassa, kävin tsiigailemassa Nelliinan vaatehuoneen (http://www.olivialehti.fi/Blogit/Nelliinanvaatehuone/tabid/345/Default.aspx) kirjoitelmia, ja aivan rakastuin Niinan ompelemaan sydänmekkoon. Ehkä pitää alkaa katsastella vastaavia kankaita... ja plussaa kierrätysaatteesta!

Mekko sai ensiulkoilunsa minun päälläni Oili-hankkeen (korkeakoulutettujen yrittäjyyssparrausta) tapahtumassa tiistaina illan kähmässä keskustassa. Jalassa oli ensi kertaa tänä keväänä myös punaiset korkkarit. Voi, miten ihana kevätfiilis niistä tulikaan, aivan kerrassaan mahtavaa!! Oilin porukka on muutenkin niin inspiroivaa, että tulen niistä miitingeistä aina hymy huulilla ja pää täynnä ideoita. Vai mitä sanotte tästä: ensi viikon keskiviikkona saman asian tiimoilta on järjestetty skumppa-aamiainen, jossa hankkeesta kerrotaan uusille inspiraatiota ja tukea kaipaaville! Mikäli joku haluaa lisätietoa, niin osoitteesta http://oili.uef.fi/etusivu löytyy.

Lisäksi haluan vinkata lukemaan Alf Rehnin kolumnin. Löytyy osoitteesta http://www.ts.fi/online/mielipiteet/kolumni/104664.html. Inspiroivaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti