8.4.2011

Rolfy on viettänyt alkuviikosta asti sairaspäiviä. Se tuntuu hukanneen jonnekin tunnetun seurapiirirakkonsa, ja nyt sitä joutuu juoksuttamaan pikkupisseillä ulkona vähän väliä. Välillä sisällekin sattuu vahinko. Vettä se juo kuin kameli, niin ei ihmekään, että pissattaa enemmän kuin emäntäänsä aamuteen jälkeen. Muutaman päivän tätä menoa katselleensa soitin eläinlääkärille, ja aikahan sitä maanantaille piti sitten varata. Epäilyksenalaisia ovat virtsatientulehdus tai eturauhasvaivat. Niinpä niin, vanhuus ei tule yksin... 

Kyseessä on onneksi vasta seitsemän vuotias temppumestari, joten villakoiraksi vielä nuorehko. Tai ainakin erittäin nuorenmielinen :)  Ohjeeksi maanantaihin asti tuli pitää lämpimänä ja pestä huolellisesti ulkoilun jälkeen. Pitää myös antaa juoda tietysti niin paljon, kuin janottaa, ja ulkona pitää käyttää usein. Voi pientä! Mutta kipuja ei näytä olevan eikä minkään sortin alakuloisuutta, joten tilanne ei liene akuutti. Kviuh. 


Suihkun jälkeinen look (alla) saa huomenna väistyä, kun pidän juhlat noin 20-vuotissynttäreideni kunniaksi! Porukkaa on tulossa tupa täyteen, ohjelmassa on ongintaa, aasinhäntää,  pelejä ja leikkejä, kakkua ja muuta kivaa. Illemmalla sitten siirtynemme keskustan hellään huomaan. Tykkään aina tälläillä ja kehitellä teemoja juhlille, nyt on teemana prinsessa/prinssi, koska a) haluan pitää tiaraa ja b) carrie-hame kaipaa ulkoiluttamista ja c) alan jo hehkuttaa enkkukuninkaallisten tulevia juhlahumuja. Mahtavaa, aion perustaa kisakatsomon niitä häitä varten! Samanmoinen oli jo Vickanin ja Danielin hääpäivänä. Tällä kertaa ajattelin panostaa myös kermakakkuun ja vaaleanpunaiseen skumppaan <3 (Vaaleanpunaista skumppaa on tosin varattu jo huomisellekin, nams!)


Ihanaa viikonloppua! Tehobiisi tulee tässä: http://www.youtube.com/watch?v=98WtmW-lfeE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti