14.2.2011

Mekko!!

Olen aivan täpinöissäni, kun iki-ihana hoviompelijani suostui taas kerran pistämään alulle projektin, jossa yritetään saada meikäläisen suunnitelmia ja mielikuvia näkyvään muotoon :) Eilen otettiin mitat tarkkaakin tarkemmin, kun nyt tapetilla on kaavoitus aivan alusta asti!

Oletteko nähneet Sinkkuelämää 1-leffan ihan alussa Carrien päällä valkoisen, yksiolkaimisen tuubimekon, jonka upeana yksityiskohtana koreilee suurikokoinen kukka? Sain innoitukseni siitä, mutta meikätyttö ei tietysti sanan varsinaisessa merkityksessä ole erityisemmin kaikkein hillityimmän tyylin ystävä... Kynä siis käteen ja piirtämään, toteutuksen ongelmat jätän mielelläni ammattilaisen ratkaistavaksi :)

Mekko on siis tarkoitettu valmistujaisiini, kun näillä näkymin huhtikuussa alan virallisesti diplomi-insinööriksi. Sormet ristiin, jos pidätte minua kerettiläisenä, kun kieltäydyn harmaasta jakusta! Puvusta tulee hiirenkorvanvihreä, siihen tulee pinkistä satiinista ja tyllistä sekä vaaleanpunaisista helmistä kukka, ja himpun pohjaa tummemmalla vihreällä köynnös, joka kurvailee uumaa pitkin helmaan ja minkä yksityiskohtia korostetaan muutamalla vihreällä helmellä.

Kaikkein parasta teetetyissä vaatteissa on se, samanlaisia ei tule vastaan  kenelläkään :) Lisäksi on upeaa, kun asu istuu kirjaimellisesti kuin valettu. Luksusta! Asian etenemistä voi seurata täältä, sekä hoviompelijan omassa blogissa (http://www.hoviompelija.blogspot.com/).

Ja sitten vielä lyhykäinen maininta; kävin perjantaina testaamassa Kuopioon avatun uuden Charlotte's second hand-kirpparin. Nimi lupasi hyvää, samoin ikkunasta siintävä vintage-kulmaus. Odotukset olivat korkealla, mutta kuten usein, juuri silloin tippuu korkeimmalta. Tilat olivat kokonaisuudessaan melko ahtaat ja tavaraa paljon. Erityisen jännittäviä löytöjä en tehnyt, mutta potentiaalia tietysti on aina muuttuvan asiakaskunnan vaihtuvien tuotteiden mukaan. Olin kuitenkin odottanut vintage-nurkkaukselta enemmän, laadukas semmoinen Kuopiosta puuttuisikin! Perjantaina siellä oli myynnissä (ainoan) upean nahkatakin lisäksi mummolan navetan vintiltä löytyneen näköinen haalariviritys sekä made in china-lapulla varustettu sininen tekokuituinen tusinamekko. NOT A VINTAGE TO ME!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti