26.2.2011

I couldn't help at wonder...

Nyt on se aika vuodesta, kun naistenlehdet toitottavat kevään muotia. Ihania karkkivärejä ja värejä ylipäätään! En jaksa odottaa kevättä, että saa ilman paksua takkia hipsutella ulkosalla auringossa! Ihanasta muodistuksesta, joka tietysti loppujen lopuksi on oikeasti jo myöhässä (koska jos matkit jotakuta, olet auttamattomasti myöhässä) huolimatta, tämä tietää sitä, että kaikkien naisten kammoksuma seuraava vaihe on tulossa aivan näillä hetkillä. "Vielä ehdit rantakuntoon" lehdet toitottavat maaliskuun, viimeistään huhtikuun numerosta lähtien.

Mikä sitten on takamuksen olemus? Sehän on selvää, että jos laihduttaa, niin ekana liika lähtee rintamuksesta ja takertuu viimeiseen asti takamukseen. On kuitenkin erinomaisen selvää, että linjakkaan ahterin ihannointi on peräisin ajalta, jolloin vallitsi ylipäätään uhkeamman naisihanteen kultakausi. Sillä vaikka nykyisin nainen olisi laiha, pitää takamuksen olla muodokas. Mutta katsokaapa lähimmän geneettisen sukulaisemme apinan ahteria: eihän se totuuden nimessä mikään kovin muodokas tapaus ole. Mutta ihmisnaisen on tehtävä koirankusetusliikkeitä, kyykättävä hikipäässä, potkittava säkkiä ja huolehdittava riittävästä proteiininsaannista. Voi myös luistaa ja käyttää muotoilevia alushousuja, sekä farkkuja joissa takataskut luovat armahtavia kaaria (mikäli niitä ei omasta takaa sopivissa määrin löydy). Sosiaalinen paine on hirmuinen kaikkine lehtijuttuineen ja jumppaavine kanssasiskoineen . Itse ajattelin hankkia kuivaharjan, kivat juoksuhameen ja ruusunpunaiset aurinkolasit :)

Tämä kirjoitus nyt vaan on kevääntulon sanansaattaja ja aikaansa edellä (naistenlehtiä ainakin), mutta se ei tee sitä vähmmän todeksi.

Nyt loppuu tämä kirjoittelu, ja aloitan jipityksen; ostimmne juuri liput Nykkiin!!!!! Vietämme koko ensi syyskuun Yhdysvalloissa seikkaillen, jippijai!

New York City girl... <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti