30.3.2011

Stand up tai sit down

Käytiin eilen Murun kanssa katsomassa mainion Ismo Leikolan show Kuopion Introssa. Olihan taas vatsalihakset kipeänä nauramisesta ja vettä valui silmistä kuin putouksesta konsanaan! Eilisen molemmat näytöset olivat ainakin ihan täyteen myytyjä, luulisin saman asiaintilan vallitsevan tänäänkin. Jos joku aikoo kokeilla onneaan ilman lippua, niin näytökset ovat vielä tänään klo 18 ja klo 21, parin tunnin setti hekotusta luvassa :) Menkää pidentämään ikäänne ihmeessä!

Kuopio Repee- festareiden (komediafestarit Kuopiossa kesäkuun toisella viikolla) ohjelma oli tuolla jaossa myöskin, ja päätettiin jo ainakin muutama hyvä keikaus, mihin voisi liput hankkia. Pitänee vaan olla ajoissa, koska viime vuonnakin yritettiin mennä a) lipulliseen esitykseen -liput oli kauan sitten loppuun myyty, b) liputtomaan esitykseen -paikka oli jo aikoja sitten täynnä. Eli ajoissa siis oltava.

Jäimme viettämään kaupunkilomaa vaihteen vuoksi, ja kävimme esityksen jälkeen saunassakin Puistokadun residenssissä. Rolfy ei kylläkään viettänyt lomaa, vaan oli entistä virkaintoisempi ja pärisi koko yön rappukäytävän äänille. Sitten yritettiin rauhoittaa poloista ottamalla se meidän kanssa sängyn vyllinkeihin nukkumaan, mutta siitä seurasi lähinnä tepastelua vatsan päällä ja mylläystä millon missäkin osassa sänkyä. Sitten luonnollisesti, kun nousin ylös, tyyppi oikein huokaisi helpotuksesta ja mylläsi itselleen sopivan mytyn. Sen jälkeen Ärrä onkin nukkunut rauhallisesti kuin pieni pentu, kun minä ja Muru yritetään kilpaa kannatella silmäpussejamme aamiaispöydässä. Reilua/Epäreilua? Tosin, mitä muuta sitä yleensäkään voi kaupunkilomilta odottaa, kuin hauskaa iltaa ja melko väsynyttä aamua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti