4.3.2011

Valmistujaismekon synnytys jatkuu...

Tänään kävin hankkimassa kankaat hoviompelijan minulle ompelemaan mekkoon. Tänään on luvassa proton sovitus, saa nähdä kuinka istuu! Onpa hyvä, että kävin myös syömässä erinomaisen pihvilounaan Murun kanssa juuri äsken. Eli jos mekko ei sovi mahan kohdalta, sitä ei lasketa. Eikö niin? 

Samaa mekkoa on sitten valmistujaisten jälkeen tarkoitus käyttää kesän hippaloissa, tai sitten säästän sitä ihanista ihanimpaan, eli rakkaan ystävän häihin!! Hurraa, lapsuudenystävä avioituu ja minä saan kunnian olla kaasona! Aivan mahvaa, muistan kun pienenä juteltiin, miten joskus ollaan aikuisia (no siitä en vielä tiedä) ja mennään naimisiin ja ollaan toistemme kaasoja ja sitten ollaan naimisissa. Hmm, kuulostaa aikuiselta, muttei välttämättä ole sitä sen enempää. Heh, ei passaa ottaa elämää liian vakavasti :) Meillä ainakin Murun kanssa on kaikenlaisia salasuhteita ja lomaromansseja toistemme kanssa. Vietämme myös kaupunkitreffejä ja kaupunkilomailuja kotikaupungissa, jotta arki ei ala liikaa painaa. Ja suhdekin pysyy tuoreena, kun vähän väliä ihastuu toiseen uudelleen vatsa täynnä perhosia ja varpaat kippuralla <3

Eurokankaasta löytyi myös viereinen kangas, josta en vaan päässyt yli. Minun oli loppuviimeksi haettava se kaupasta ja nyt sitten pähkäilen, mitä siitä syntyisi?

Luovuutta peliin ja dokumenttia kehiin myöhemmin, mutta nyt sovittelemaan juhlamekon protoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti