14.3.2011

What's with the shoes?

Olen lukenut tilastomatikkaa viimeiset pari viikkoa NIIN ahkerasti, että alan kohta kirjoittaa vakavaa tekstiä regressioanalyysistä, kun  muutakaan ei elämääni enää mahdu. Laskin tänään kaksi entistä tenttiä, ja osasin (joskin prujun, tilastomatikan kirjan, muistiinpanojen, MAOLin ja Betan tuskin havaittavalla avustuksella) melko hyvin kaikki tehtävät. Päätin, että on aika minipalkita itsensä, jotta jaksan vielä parin päivän luku-urakan. Niinpä, mikäs sen mukavampaa kuin tsekkailla minkälaisille kengille olen tämän vuoden puolella onnistunut tarjoamaan uuden kodin (ja apua, on vasta maaliskuu...). Saanko esitellä: Shoes, oh Shoes!


Yllä patsastelevat brittiherraskaiset hankin Dinskosta itselleni palkinnosta edellisestä (ei-niin-kovin-mielenkiintoisesta) tentistä muutama viikko sitten. Olen jo kipsutellut niillä aurinkoisilla keleillä, ja ne buustaavat kevättä ainakin viikon eteenpäin joka kerta!


Nämä mustat timanttiset Muru toi minulle viime viikolla piristykseksi ihan muuten vaan, kun olin lukenut niin ahkerasti matikkaa ja koska halusi vaan ilahduttaa <3. Mistä tunnistat hyvän miehen, osa xx: hän ymmärtää ostaa sinulle kenkiä pyytämättä silloin tällöin. Näitä en ollut edes nähnyt etukäteen, erinomainen valinta!


Riikka Pulkkinen on kuulemma tokaissut, että "nainen tarvitsee elämässään huumoria ja punaiset korkokengät. Tohtorin tutkinto on hyväksi, muttei välttämätön. " Stalkkasin tämän viisauden kaverini facebook-statuksesta ja kopion työpöydälleni muistilapuksi. Kyseinen kaveri tosin ei näitä hevillä hyväksyisi korkokengiksi (siinä rajalla se on mullakin), mutta niistä sentään kuuluu kipakka kävelyääni! Ostin nämä Charlotte's Secondhandista toissapäivänä totaalisena heräteostoksena, kun ajattelin niiden sopivan duunailemani toffeemekon kanssa (saatte siitä kuvia tulevaisuudessa, kunhan vedän sen päälleni). Kyseinen puoti ei kylläkään vieläkään saa synninpäästöä minulta, vaikka kengät sieltä löytyikin. Ensin pitää siivota puoti kuntoon ja somistaa huimasti kivemmaksi!

Aurinkoiset donnaseni löysin Espanjasta Santa Cruzin sunnuntain katukirpparilta. Maksoivat espanjaksi tingittynä 2 euroa :) Muru nämä itseasiassa bongasi, ja ihastuin täysin. Nämä testattiin sillä reissulla jo rankoissa olosuhteissa, kun lähdettiin hövelisti porukalla syömään ulos ja päädyttiin äidin toiveesta vaeltamaan jonkun luostarialueen kinttupolkua ylös ja ylös kivenmurrikoiden välistä. Laukussa oli kankaiset ballerinat, mutta fiksuna ajattelin niiden olevan herkemmät kiville kuin näiden korkkareiden. Jaloista ei ollut ilmeisesti niin väliksi... Kengät eivät kuitenkaan suttaantuneet ja porukalla riitti veistelemistä vaeltajamestarista.

Kuten näkyy, vuosi on alkanut lupaavasti. Kesää, Jenkkilän matkaa ja mahdollista joulun Thaikkulan reissua odotellessa... Iloisiin näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti