22.12.2010

Aarreaitta

Huomenissa puolelta päivin alkaa lomalle laskeutuminen, mutta tänään kävin jo vähän tonttuilemassa kaupungilla. Tosin, kyytiä odotellessa lipsahdin sitten penkomaan aarreaittaa kirpparille City-Pörssiin. Löysin niin hienoja vetimiä, ettei oo tosikaan! Tuntuu kuin joulu olis tullut jo etuajassa :) Kaksi Vilan paitaa ja yhen siniturkoosin kietaisumekon, josta oli laput irrotettu. Kaikki ihan uudenveroisia, ja hinnat 2-3euroa :) Kirpparit <3 <3 Murukin liittyi joukkoon omien tonttuilujensa jälkeen. Kaksi tosi hyvännäköistä kauluspaitaa löytyi... sepäs vasta hyvä, usko kirppareihin kasvaa joka kerta :) Minulla onkin visiona ylipäätään kirppareiden suosion kasvattaminen: eikä muun shoppailun lisäksi vaan sen korvaajana. Laitoin kaikki vermeet pesuun, joten kuvia ei oo vielä saapuvilla... niitä tulee näkyviin sitten ajan myötä :)

Tänään töiden jälkeen oli päivän agendana kodin joulukuntoon laittaminen ja kauppareissu "muutamien" muunkin samaan aikaan kauppaan menneiden kanssa. Huhhuh, johan oli jonot! Muru halusi ehdottomasti oman kinkun kotiinkin, vaikka onhan sitä tietysti tarjolla joka paikassa joulun aikoihin... Tulee siitä kinkun tuoksusta kyllä oma tunnelmansa joulun alla, joten pitihän se potkallinen könkkö hankkia, että jää pikkukoirallekin kaluttavaa.

Hankittiin myös kuusi ennen saunareissua. On oikein hieno ja sopivan kaponen :) Toivottavasti ei karise kamalasti. Voi olla Rolfysta hassua taas saada reviirille merkiksi kokonainen kuusi!

Mutta nyt on koti siivottu, lahjat melkein paketissa (huomiseksi jää mukavaa koristelua ja sukulointia).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti