15.12.2010

Uusi alku, uudet kujeet!

Pari sanaa minusta alkuun. Koitan elää ympäristöystävällisesti noin ylipäätään. Myönnän, että minulla on dominoiva kenkäfriikkiysgeeni, mutta syytän siitä isoisän isää, joka oli suutari, sekä isosiskoa, joka jalosti taipumusta ansiokkaasti eteenpäin. Vuosi sitten laskin kenkäparreja olevan liikaa, joten pidin tyttöjeniltaa ja annoin suuren osan pois. Osan myin kirpparilla. Nyt kaappeihin mahtuu taas, ja sekös vasta on inspiroivaa! Havahduin äskettäin huomaamaan, että taisin olla väsynyt ja tylsistynyt. Tekemistä oli vailla muille jakaa opiskelujen ja työnteon takia. Siinäpä ongelma olikin, taisin unohtaa tärkeimmän eli iloisen ja ennenkaikkea pölvästisen humoristisen asenteen elämään. Sanon aina, ettei saa jäykkistellä ja pönöttää, mutta mitäpä oli oma elämä? Älä tee niinkuin minä teen, vaan tee niinkuin minä sanon.

En kuitenkaan halua elää sillä lailla, ja seurattuani ihania blogeja päätin perustaa oman. Harrastukseksi ja kirjoittelun hauskuuden vuoksi! Maailmassa tuntuu olevan kauheasti ihmeellisiä asioita, joita tekisi mieli pohtia ja pureskella, siinäpä tällekin blogille tavoitetta!

Ajatus on kirjoitella kaikenlaisista elämää suuremmista ja varsinkin pienemmistä aiheista, ihanuuksia ja helmihetkiä unohtamatta. Mukana seikkailevat ainakin naisen luottoasusteet: komea mies ja pieni villakoira, jonka kuva alla. Rolfy on 7 vuotta, ja hän ottaa vakavasti tehtävänsä elämän hauskuuttajana ja viluisen emännän lämmittäjänä :)


Olen kesän lapsi henkeen ja vereen, ja arvatkaa mitä ihanaa huomasin tänään? Alle viikon päästä on yö pisimmillään, eli sitten alkaa valostumaan! Pian, ihanaa, saa käyttää mekkoja ja ruskettua! Siihen on vielä vähän aikaa, mutta eiköhän se nopeasti mene... Sillä välin pitänee topata päälle kaikki mitä löytyy ja lähteä pikkukoiran kanssa ulkoilemaan.

Seuraavaan kertaan, *muiskista*!

1 kommentti:

  1. Ja sen verran vielä, että muokkailen ulkoasua hehkeämmäksi pikkuhiljaa :)(Lempiväri ei varmaan tästäkään jää epäselväksi)

    VastaaPoista