30.12.2010

Loppisaddikt

Huoh, eilen räpsyripsihuollon ja kynsien laiton jälkeen suuntasin "yksille" kirpparille. Ihan vaan vilkaisin, koska etsin talvitakkia ja kenkiä, jos NE oikeat sattuisi tulemaan vastaan. No ei tulleet, mutta tuli täydellinen misumekko (leopardikuvioinen, en olis ikinä ikinä lähtenyt ettimään sellaista, mutta se osottautui täydelliseksi! Plussaa siitä, että joku on tehnyt sen ihan itse, elikkäs samanlaista ei tarvii odottaa vastaantulevaksi!), Murulle kauluspaita ja hauska pilkkusolmio sekä Rolfylle muhkea kelsiturkki. Testattiin Rolfyn muhkuturkkia jo eilen, ja toimi loistavasti!


Eilinen meni siis vähän tyttöhumputtelumeiningeissä. Aamusta heti menin kantispaikkaan Hyvänolonkeskus Relaxille uusien kynsien ja ripsien laittoon. Viimeksi kynsissä oli turkoosia glitteriä ja valkoisia kiemuroita, mutta ne ei vaan jotenkin tuntuneet ihan omimmilta mahdollisilta. Tällä kertaa palasin tuttuun ja turvalliseen vaaleanpunaiseen, ohessa todisteita. Tähän mennessä olen ite suunnitellut kynnet, ja Jenni on ne tosi taitavasti toteuttanut! Jenni on suunnitellut alkavansa kuvata tekemistään kynsistä mallistoja tatuointiliikkeiden tyyliin, että asiakkaat vois halutessaan valita listalta malleja/kuvioita. Epäilen, että saattaapa tulla muotikynsimalleja entistä enemmän, jos listoille ottaa vaikka muotinäytöksissä/julkkiksilla bongattuja kynsimalleja! Marraskuun Trendissä taisikin jo olla juttua "tee-se-itse"-tyyliin glitterikynsistä. Hyvä idea, tosin minusta on ihan mahtavaa seurata, kun joku taitava keskittyy ja tekee jotain hienoa käsillään, joten taidan jatkossakin käydä Relaxilla... :D


Repeilin eilen keskenäni samaista Trendiä lukiessani, kun katselin muotikuvia. Ymmärrän ehkä sen, että muotinäytöksissä ja samoin muotikuvauksissa vatteet ovat pääosassa, ja malli lähinnä elävä hengari, joka niitä kannattelee, mutta MIKSI oi MIKSI mallien pitää järjestään näyttää ummetuksesta kärsiviltä kuikeloilta? En nyt todellakaan aio ottaa osaa keskusteluun painoindeksistä tässä vaiheessa (vaikka, huoh! Siitäkin olisi sanottavaa!), vaan ihmettelen niitä ilmeitä? Miksi niin totista? Miksi niin ankeaa?

Eikö muodin, niin huippu- kuin tavistallaaja-mallisenkin, pitäisi olla hauskaa ja kaukana totisesta torvensoitannasta? Monet muodinluojat (seuratut bloggarit, julkkikset, stylistit, naapurintytöt jne) kertovat tyylinsä salaisuudeksi sen, että pukeutuvat miten haluavat, mikä tuntuu kivalta ja omalta. Eikös silloin voisi kuvitella, että naamakin näyttäisi iloisemmalta. Mutta anteeksi, ehkä nyt unohdin sen, että ilo ei ole coolia. Asennetta peliin, ylenkatseinen ja halveksiva ilmekö myy paremmin, kuin onnellisen ja vaatteissaan viihtyvän näköinen malli? Peräänkuulutan hymyä!Mielipiteitä otetaan vastaan oikein mielellään!

Asiasta viidenteen, kohta on Uusi Vuosi. Perinteisesti olen ollut tuona hienona hetkenä kipeänä sängyn pohjalla, mutta toistaiseksi olen sinnitellyt. Vain vähän kurkkukipua on tuntunut parin päivän aikana, mutta sekin alkaa jo väistyä. Niin ainakin uskottelen itelleni.. Ihmeempiä uudenvuoden suunnitelmia meillä ei ole, kun aiomme pitää Rolfyn mukana meiningeissä. En halua jättää sitä paukkeeseen yksin, vaikkei se erityisemmin pelkääkään. Varmaan teemme oikein mahtavaa ruokaa (Muru on alan oppilaitoksen käynyt, ja ylemmille voimille kiitos siitä! Ruoka on loistavaa!), tunnelmoimme kotosalla ja lähdemme yöllä kävelemään ulos ja ehkä kutsumme ittemme jonkun kaverin hippaloihin kuokkimaan :) Parhaat bileet syntyy suunnittelematta, näin se vaan on! Kerrankin meno äityi hurjiksi fiftaribileisiksi asiaankuuluvine heittokampauksineen ja kellohelmoineen ja rokkiartistineen ihan tavallisena lauantaina, kun Sanna ja Suvi päättivät, että nyt kaivataan rokkistaroja :) Mutta sehän onkin jo aivan toinen tarina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti