18.12.2010

Tukkakeissi

Kävin viime viikolla laitattamassa ripsiin kestoboostausta kantis-kauneushoitolassani Hyvänolonkeskus Relaxilla Kuopiossa. Viimeksi pari kuukautta sitten laitettiin vähän pidempiä räpsyttimiä, nyt kokeiltiin uusia J-mallisia, ihan vähän lyhyempiä tekeleitä. Nämä on ainakin helpommat käytössä, eivät ota kiinni silmälaseihin ym koko ajan. Lopputuloskin on vähän luonnollisempi, kuin hyper-räpsyillä. On nämä kestoripset vaan niin ihanat :) Omat harmaahapset vaipuu aivan unholaan, ja naama on suht freesi vaikka pelkällä huulikiillon lisäyksellä arkena.. Helppoa ja hilppeetä!

Ripsien siistiminen toi tullessaan tukkakriisin. Kesällä ei paljon tarvinnut vaalennella, kun aurinko raidoitti omia kutreja ihan tarpeeksi. Nyt sitten puskee juuresta suomalaista perus-maantietä. Eipä auttanut muu, kuin pistää vaalennuspurkki Murun käteen ja alkaa värjäystalkoisiin. Tänään on kauden viimeiset pikkujoulut, joten tukkakin saisi olla kuosissaan.

Värjäsin (tai koitin...) viimeksi värjätä tukkaa kotona astetta tummemmalla sävyllä... Joo-o, ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä! Lopputuloksena oli silmänalusten värinen tukka! Kriisihän siitä tuli, kun pää muistuttaa rotan takamusta! Pari pipopäivää, ja excursio kaverin luo highlight kit-purkin kanssa päästivät pahimmasta piinasta, mutta episodi aiheutta tiettyä epäluuloisuutta kotivärjäilyä kohtaan.

No hätä, eikä tukkakriisi lue lakia, joten purkki kouraan ja peukut pystyyn... Tämä oli tavoitetila:

Kuva on viime heinäkuulta, jotain ihme viihteelle-lähtö-muikistelukuvia :) Hehkeetä... No joka tapauksessa tukka on vaalea ja ihan kiva. Lisään tänään kuvia, kuinka nykytukan kanssa kävi, nyt se on vielä märkä, kun kävin juoksulenkin jälkeen justiinsa suihkussa.

Tänä iltana saa miettiä tyttöjen juttuja ja tälläystä muutenkin! Sain kutsun kaverin aveciksi Kuopion nuorkauppakamarin pikkujouluihin, jotka järjestetään ravintola Osissa Kuopiossa. Pukukoodina on pitkä iltapuku! Olen aivan innoissani, glamouria tihkuvia juhlia ei ole koskaan liikaa! Pitänee kaivaa iltapuku naftaliinistä ja tuunailla siihen hiukan pikkujouluihin sopivaa hilpettä ympärille. Muru on kotona illalla, niin saa ottaa kuvat sitten huomenna lisäiltäväksi :)

Nyt kun kerran kesää fiilistelin, niin laitan loppuun edellisen kuvan jatkoräpsäyksen, jossa näkyy luotto-kulkupelini, eli vaaleanpunainen mummorini, jolla huristelen joka paikkaan. Sain sen Murulta synttärilahjaksi viime huhtikuussa, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä...


Hameen olen ristinyt Carrie-hameeksi, oon tehnyt sen itse vanhoista valoverhoista Hoviompelijalta saamallani kellohameen kaavalla. (Hoviompelijani tekemisiä voi seurata myös osoitteessa: http://hoviompelija.blogspot.com/). Hame aiheuttaa baarissa aina ihmettelyä ja hypistelyä, varsinkin miespuolisissa kanssajuhlijoissa :D Mitäpä te tykkäätte? Laukku on Lontoosta ja kengät on ihanat ruusus-sipsukengät, jotka olen saanut Murulta lahjaksi pari vuotta sitten, ihan seurustelun alkupuolella.

Vaan jatkoa glämörööseistä juhlista seuraa huomenissa. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti