28.12.2010

Ale on ihan sukat.

Menipä vahvasti tänään ale-shoppailut! Lähdettiin Murun kanssa hirmu torhakkaasti liikkeelle, mutta tulos oli laihaakin  laihempi. Pari putelia hiuslakkaa, koiralle jauhelihaa ja VIPtiistai-leffat Filmtownista. Juuri näin, ei aamutakkia (kaupungin valikoimat ovat yksinkertaisesti surkeat!!), ei sähköhammasharjoja (meni inspiraatio niitä etsiessä), ei mitään! Anemia iski, onneksi huomenna menen heti aamusta ripsi-ja kynsihuoltoon, se varmaan piristää :)

 Ilma alkoi taas pakastua kaupungille lähtiessä, mutta siitäkös viis! Jos tuntui hamepäivältä, niin minkäs teet. Halusin myös vähän aurinkoa päälleni, joten asusteet oli sitten keltaiset :)

Paita on Kontti-kirpparilta Kuopiosta, 1e, hame Joelle-merkkinen, Turusta Uffilta 1e, vyö ja laukku Kuopion kierrätyskeskuksesta, yhteensä 2e. Löysin nuo keltuaiset, kun vietiin meidän entinen ruokapöytä ja tuolit kierrätyskeskukseen jonkun onnekkaann löydettäväksi. Harhauduin (ylläri!) kiertelemään, ja nuo löytyivät. Ihastuin!



Olen tullut siihen tulokseen, että alennusmyynnit eivät vaan ole minua varten, se on huomattu ennenkin. Kaikkein parhaat löydöt teen aina silloin, kun en tarvitse yhtään mitään, mutta SE oikea takki/huivi/kenkäpari vaan löytää minut, ja sittenhän se on menoa. Sitä odotellessa sitten :) Paitsi että, löysinhän sittenkin yhden aleostoksen! Ostin Seppälästä Eiffel-tornia mallaavat pikkukorvikset! Yleensä suosin yksilöllisempiä/käsintehtyjä/uniikkeja koruja, mutta nämä olivat symppikset.

Kun en ostanut mitään, voin saman tien raakata kaappeihin vieläkin enemmän lisätilaa! Ohessa löydöt, ottakaapa yhteyttä ja ostakaa pois! Juu,  ja Muru räppäsi salakuvan glorianlukuhetkestä :)


MYYDÄÄN tarpeettomana hyväkuntoinen PYYKINPESUKONE (Rosenlew Passeli 971 Classic). Päältä täytettävä, toimii mainiosti ja sopii pieneenkin tilaan. Hp. 40e

MYYDÄÄN myös käytettyjä HOKKAREITA:

*Bauer Power 49, koko 8, lesti D. Hyväkuntoiset, olleet käytössä vain pari kertaa.  Hp. 90 e.
*Bauer International 77, koko 5, lesti D. Kunto ok, olleet käytössä yhden talven. Hp. 50 e.
*Montana Hawk, koko 35 (noin), lesti D. Kunto ok, olleet käytössä yhden talven. Hp. 25 e.
*Canadien Team, koko 36, kunto ok. Kunto ok, Hp. 20 e.
*105 Graf Competition, koko 34. Nauhat uupuvat ja terä teroitusta vailla, muuten kunto ok. Hp. 10e.

Lisätietoja saa kysyä, ja sovittamaan sopii tulla :) Ostohalukkuustarjouksia otetaan vastaan numerossa 040-7483454/Suvi sekä sähköpostitse osoitteessa suvi.monkkonen@onnistamo.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti