24.12.2010

Rakkautta ja valon juhlaa keskelle talvea!

Eilen vietettiin Murun kanssa jouluvalmisteluiltaa oikein perinteisesti. Kuunneltiin joululauluja, askarreltiin ja paketoitiin, juotiin glögiä ja vahdittiin kinkkua. Yhden aikaan, kun kinkku oli valmis, syöpöteltiin sitten urakalla kinkun, omppujen ja sinihomejuuston voimin.

Nyt vaan kuvia, ja niiden myötä ihanaa joulua kaikille! Alan valmistautua syömätalkoisiin :D
 Muru koristelee kuusta. Miehen homma on laittaa kynttilät ja tähti. Ihan hyvä kuusi, pimeessä haetuksi... Akvaario peittää sopivasti kohdan, joka osoittautui aika kaljuksi :D

Lempikoriste kuuseen laitetaan ekana! Kenkiä kuusessakin, ihanaa!

Ja missähän ne loput koristeet olikaan? Tässä päällä muuten se toissapäivänä hankittu kietaisumekko, josta kerroin. laput on irroteltu, että alkuperää en tiedä, mutta minä löysin sen kirpparilta (hinta pari euroa). Huivi on Pariisista parin vuoden takaiselta reissulta.

 Koristeet löytyi, jee! Muru kokeili uuden kameran (Nikon 3000) eri asetuksia, niin keskittyi sitten dokumentointiin :) Minä sain koristella.
 Pienellekin tuli joulu! Käytiin eilen maalla, maalaisserkut Bella ja Hessu (jykevät norjanharmaathirvikoirat) laittoivat joulutervehdykseksi Rolfylle oikean hirven sääriluun! Muru sahasi sen kolmeen osaan, ja Ärrä tuhosi yhden osan jo eilen illalla. Kyllä oli taas pieni onnessaan!
 Posepotretti. Pitkän naisen onni: vielä pidempi mies <3
 Rolfy ottaa rennosti... Luunjälkeishengailua!
 Veljenpoikien paketti sai sarjikset kääreeksi. Boikotoin lahjapapereita, kun lyhyen elinkaarensa aikana niiden perimmäinen tarkoitus lienee vaan aiheuttaa ympäristökuormaa... Kierrätys kunniaan, ja nättejä, persoonallisia paketteja tulee silti!(PS. Välipäivinä tulossa kirjoitus swoppauksesta...)
Pakkasta ulkona -30, ei oikein tarkene pikkuotus omalla turkilla! Kiedoin aamu-ulkoilulle alimmaiseksi Murun vanhan kaulaliinan ja sitten vielä oman takin päälle. Umpihankireippailussa Rolfy tarkeni, paikalle jäädessä heti alkoi tärinä ja tutina.
ILOISTA JOULUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti