16.12.2010

Työkiireiden loppukiriä pukkaa

Havaittavissa on ehdottomasti työkiireiden loppukiriä ennen joulua. Jos viikon vielä pinnistelisi, sitten tiedossa olisi reilusti lomaa! Ensin uuden vuoden yli, sitten vähän aikaa töitä ja tammikuun puolessa välissä viikoksi Kanarialle! Ei mikään eksoottisuuden perikuva matkakohteena, mutta aurinkoa ja lämmintä... Kelpaa mulle!

Tänään on kohtapuoliin tiedossa yksi tiukka työpalaveri, johon koitan miettiä päällepantavaa. Asun pitää viestittää päättäväisyyttä ja asiantuntijuutta ja minuahan-ei-lytätä-tyyppistä asennetta. Toisaalta, sama asu saisi kertoa, olen hyvin yhteistyökykyinen ja periaatteellisella tasolla avoin ajatuksillesi. Haastavaa... Pitänee virittyä tunnelmaan miettimällä Blondin kosto 1-elokuvaa. Siis sitä kohtaa, missä Elle Woods näyttää kaikille, mistä blondienergia on tehty! Oikeasti, se elokuva on ihan väärin ymmärretty. Moni näkee sen vaan pinnallisena blondihömppäkomediana, mutta siinä on oikeasti syvempi sanoma siitä, että jokainen voi menestyä omilla avuillaan, kun uskoo itseensä ja muihin. (Jatko-osat on sitten ihan roskaa, ja alkuperäinen ajatus on menetetty.)


Jouduin nyt tyytymään vanhan kameran käyttöön, kun uudesta järkkäristä oli pahimmoilleen akku loppu. No, pikkupokkarilla tuli nyt itseräpsittynä tämmöisiä kuvia. Virallinen valokuvaajani oli itse parhaillaan töissä, joten tähän on tyytyminen :) Tykkään tuosta paidasta hirmuisesti, se on muuten siskolta saatu ja hame kirpparilta, maksoi euron. Jep, problem solved for today!

Eilen illalla kaipasin potkunyrkkeilytreenien jälkeen jotain rauhallista tekemistä, niin selasin joskus ammoin ilmestynyttä Me Naiset-lehteä (numero37/2010 itseasiassa). Drew Barrymoren haastattelua lukiessa mietin, että vaikka kyse on Drewn brändistä ja mielipiteet sen mukaisia, niin ajatuksia se herätti silti, ainakin minussa. Tyyppi sanoi, että menneisyytensä takia hänen ei koskaan ole tarvinnut teeskennellä olevansa täydellinen tai virheetön, ja se on ollut vapauttavaa. Uskon, sillä minusta löytyy myös luulosairausasteikon ulkopuolelta perinteisiä suorittajan oireita, joista haluan ehdottomasti eroon! Sitä opetellessa...

Olisko hyviä vinkkejä sille tielle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti