23.12.2010

Krääsäangsti

Eilen näin kaveria kaupungilla, joka hiki pipossa säntäili täysissä kaupoissa ostamassa lahjoja kavereilleen. Lyhyt keskustelutuokio paljasti, että sille ja sille pitäisi vielä ostaa lahja, mut emmää niin kallista kuitenkaan... Tuloksena: krääsää, tekolankasukkia, tekokuitua ja suklaata. Ööh, anteeksi vaan, mutta kuka haluaa antaa mitätöntä krääsää tai kuka  haluaa sitä saada? Mitä on pakkoantaminen?

Voisikos vaan antaa lahjat tärkeimmille, joille oikeasti haluaa antaa? Ja mikä lahja on? Aikaa, itse tehtyjä herkkuja vai joku oikeasti tarpeellinen ja toivottu lahja? Nurkkaan pyörimään jäävää enkelisaippuaa tuskin kukaan tarvitsee... Toisaalta kohteliaisuuslahjoiksi kannattaa valita semmoista, joka ei a)jää pyörimään b)rasita luontoa kohtuuttomasti. Suklaa (varma menekki :D), pullo maukasta viiniä tai glögiä, tai vaikka jouluista teetä  tai kahvia. Varmaan uppoaa, eikä toisaalta rasita antajan kukkaroakaan liikaa!

Lähden kohta hakemaan Murun lahjan keskustasta ja sitten on tiedossa sukuloimista. Mutta kaikista muikeinta on se, että tänään alkoi lomalomaloma!!!!! Tiedossa kuusen koristelua, tonttujen asettelua ja glögiä. *maisk, maisk*

Ai niin muuten, suunnitelmissa on aloittaa Onnelasta-blogia (http://onnelasta.blogspot.com/) kirjoittavan Eveliinan kanssa kokoilla karppiherkkuohjeita blogeihimme. Ite oon karppaillut jo 1,5 vuotta (nykyään tiukemmin kuin alkuun), ja Eveliina on taas on mielettömän taitava leipomaan ja koristelemaan!

Tässäpä Murun ottama kuva olkkarista ennen koristeluja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti